office@razprostranenie.bg

НОВИНИ

Най-старата българска фирма...

Най-старата българска фирма за разнос на вестници празнува 80 годишен юбилей

Думата РЕП се е превърнала в нарицателна дума в български речник. Нашенци са свикнали да я ползват за „барачка или маса, на която се продават печатни издания и други дреболии“ (изт. Укиречник) и идва от абревиатурата РП – разпространение на печата.

А всъщност "Разпространение на печата" АД е компанията с най-дългогодишен опит, натрупан в разноса на печатни издания до всички кътчета на България. Наследник е на първото дружество за разпространение на вестници, създадено през есента на далечната 1934 г. с указ на Цар Борис III.

През всички тези години успява да съчетае утвърдените си традиции в бранша със съвременни практики и техноголични нововъведения, за да е „в крак с времето“. С всяка изминала година увеличава предлаганото портфолио, обхвата си на действие и качеството на предлаганите услуги. Компанията е развила най-голямата логистична мрежа в страната за доставка на печатни издания. Разполага с нови и оборудвани за целта транспортни средства, както и собствена търговска мрежа с над 100 търговски обекта, разположени на територията на София. Партньорската мрежа, чрез която достига до директните си клиенти, е набъбнала през последната година до над 1000 обекта. За своя 80 годишен юбилей, компанията променя фирмения си облик – излиза на пазара с ново лого и слоган.

Всяка година, по това време фирмата стартира абонаментната си кампания за следващата календарна година, като осигурява доставка на повече от 800 издания до посочен адрес и до над 1000 търговски обекта в страната. От скоро, за удобство на клиентите, на сайта на Разпространение на печата – www.razprostranenie.bg, може да се купи он-лайн абонамент за 3, 6, 9 или 12 месеца.Последни новини

Най-старата българска фирма...

Най-старата българска фирма за разнос на вестници празнува 80 годишен юбилей Думата РЕП се е превърнала в нарицателна дума в български речник. Нашенци са свикнали да я ползват за „барачка или маса, на която се продават печатни издания и дру...

Разширяване мрежата на РЕП

"Разпространяване на печата" АД разшири значително своята мрежа в станциите на столичния метрополитен. Дружеството откри нови четири магазина в метростанциите от новооткрития втори метродиаметър.

Разширяване мрежата на РЕП

"Разпространяване на печата" АД разшири значително своята мрежа в станциите на столичния метрополитен. Дружеството откри нови четири магазина в метростанциите от новооткрития втори метродиаметър.